10 may 2023, 22:21

Някъде там 

  Poesía » Otra
223 1 4

Някъде там

има място, където 

непременно се сбъдват мечтите. 

Някъде там 

аз съм още хлапето 

с чисти мисли, с усмивка открита. 

Някъде там

е домът на звездите 

по широкия път към безкрая. 

Някъде там 

спят съкровища скрити, 

чакат някой за тях да узнае. 

Някъде там 

сред полета зелени 

съм свободна на воля да тичам. 

Някъде там 

из космичните вени 

се заражда импулс да обичам. 

© Nina Sarieva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??