29 sept 2010, 22:29

Няма... 

  Poesía
727 0 13

Няма пречка,

   която не мога

да прескоча

   или да приспя,

да забравя

   или да прогоня,

да разплискам

   или угася...

 

Няма сила,

  която не мога

да развържа

  или да спася,

да докосна

  или да пробудя,

да догоня

   или оцветя...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??