29 ago 2008, 0:40

Няма 

  Poesía
613 1 1
                 
  Няма да те моля да се върнеш.
  Няма да те пусна и да тръгнеш. 
  Няма да ти кажа коя съм -
  и ще те измъча - аз съм.
  Няма да те питам мой ли си,
  защото аз се чудя кой ли си.
  Няма аз да те обикна,
  но към тебе ще привикна.
  Няма да те търся нощем,
  защото те сънувам още.
  Няма да си мисля за друг,
  за да си правя напук.
  Няма да горя в страдание,
  а ще изгарям от желание.
  Няма... няма... няма...
  Няма сама да остана...






© Станка Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??