Aug 29, 2008, 12:40 AM

Няма 

  Poetry
620 1 1
                 
  Няма да те моля да се върнеш.
  Няма да те пусна и да тръгнеш. 
  Няма да ти кажа коя съм -
  и ще те измъча - аз съм.
  Няма да те питам мой ли си,
  защото аз се чудя кой ли си.
  Няма аз да те обикна,
  но към тебе ще привикна.
  Няма да те търся нощем,
  защото те сънувам още.
  Няма да си мисля за друг,
  за да си правя напук.
  Няма да горя в страдание,
  а ще изгарям от желание.
  Няма... няма... няма...
  Няма сама да остана...






© Станка Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??