3 nov 2010, 12:50

Няма 

  Poesía » De amor
571 0 1

Няма

 

Няма ги вече oчите

 виждащи по друг начин звездите

Няма ги вече ръцете

 които държейки откривах световете

 

Няма ги вече косите

 отразяващи на слънцето лъчите

Няма целувка която бавно изстива

 с която вечер моето сърце заспива

 

И няма ги мечтите

 с които смислено прекарвах дните

И няма го щастието което

 ми даваше сили да докосна небето

© Иван Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??