Върви си, опитай без мен, щом наистина така си решила,
но недей да се връщаш отново когато разбереш колко много си сгрешила!
Аз не исках да си тръгваш, защото наистина много те обичах....
и винаги ще ми е тъжно, че вместо до мен, сега до друг ти ще заспиваш!
Не се заблуждавай, всичко което аз ти дадох никой няма да ти го даде
и след време ще осъзнаеш, че всеки друг ще иска само да си играе с твоето сърце....
Грешиш като си тръгваш и след време ти обещавам, че ще се сетиш за моите думи,
защото няма да намериш мъж като мен, който от радост да плаче за твоите очи!
Опитай без мен, но да знаеш, че ценя любовта и рядко там си позволявам грешки....
Ще видиш, че бях много прав когато те молих пред вратата с думите "Скъпа, остани"!
Обещавам ти ще разбереш колко много си сгрешила, може би някой слънчев ден....
Защото колкото и да ти се иска..... Никога няма да бъдеш по-щастлива без мен!
© Калоян Калинов Todos los derechos reservados