4 may 2008, 12:34

Няма да мога... 

  Poesía
642 0 20
    * * *


Няма да мога - сигурно -
да премахна заблудата,
че не Ти, а Той беше другият.
Все едно - пак съм луда.
Този път е по тебе.
Бягам уж, а съм спряла на прага ти -
във очите стаена е нежност.
Ще излъжа - дошла съм по работа...
Трепвам - като на изпитание -
стъпки и шум на врата.
Хайде, малкия, покажи възпитание -
и не ме гледай като сестра.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??