30 jul 2011, 11:33

Няма да падна 

  Poesía » De amor
753 0 2

НЯМА ДА ПАДНА

 

Връхлитат ме бури смразяващо-ледни,

на крака се задържам едва

и чувствам, че губя сили последни,

готова да падна.

Но миг след това

усещам, че някой прихваща ме здраво,

заслонил ме с тяло от бурята зла.

И мисля - при тази регръдка корава,

да падна,

аз просто не бих могла.

И силите мои отново се връщат,

и се не плаша от бури досадни.

Щом има ръце да ме прегръщат,

нека връхлитат,

няма да падна.

 

© Юлияна Донева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??