4 may 2016, 20:00

Няма да угаснеш... 

  Poesía » De amor
295 0 1

Сърце да си - ти няма да угаснеш,
животът е тъй нежния ти път.
И миг от спомени, изпълнени със страсти,
и все си болчица на сънния си кръст.

 

Дете да си - сам няма да пораснеш,
мечтите са крилете ти без плът.
Да бъдеш жив е толкова опасно,
но пак ще дишаш в святата си пръст!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??