28 abr 2015, 21:35

Няма ме... 

  Poesía » Otra
316 0 3

 

Няма ме...

Мълча... от теб сърцето ми изтръпна,
препълнено с мълчания и лъжи,
душата ми с поезия изтръгна,
погали я, а после я уби.

Събирам си парченцата надежда,
и няма със какво да ги слепя,
изплаках и сълзите си копнежни,
не знам дали отново ще летя.

Мълча... не виждаш ли, че съм умряла,
превърнах се във късче самота,
преглъщам мъката си, след това изгарям
и няма ме... така, че ще мълча...

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много сте мили!
  • Не си заслужава да страдаш за лъжата, която убива поезията.бъдещето те зове обещаващо...
    Нека те направи щастлива най-чистата и искрена любов!
  • хич не мълчиш...
    Поздрави Цвети
Propuestas
: ??:??