24 oct 2009, 12:05

Няма път обратно 

  Poesía
850 0 4

Няма път обратно

 

От утрото напивам в тебе сила
и тръгвам с незакърпено сърце
във бисерни очи аз да те диря,
но с друга нежност и лице.


А как да те открия, безвъзвратно
отивам си от всяка твоя ласка,
няма сън и няма път обратно
към тез очи болезнено неясни.

 

Ще бъде дълга и жестока зима,
ще прося път към топлите ти дни,
ала нима, нима такъв ще има,
щом скъсаното ще личи...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??