25 oct 2007, 9:52

Няма си заглавие 

  Poesía » De amor
604 0 8

Обичам те още

       от хиляди сънища,

       от хиляди спомени,

       от минал живот...

 

 

   И търся те още аз

         след хиляди пътища,

         сред хиляди томове

         изгубен шеметен брод...

 

      Очаквам те още -

 

и не съм спирала

 

      да чакам живия въглен

 

на огъня нов...

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??