Обичам те още
от хиляди сънища,
от хиляди спомени,
от минал живот...
И търся те още аз
след хиляди пътища,
сред хиляди томове
изгубен шеметен брод...
Очаквам те още -
и не съм спирала
да чакам живия въглен
на огъня нов...
© Вечерница или Зорница Все права защищены