25.10.2007 г., 9:52 ч.

Няма си заглавие 

  Поезия » Любовна
603 0 8

Обичам те още

       от хиляди сънища,

       от хиляди спомени,

       от минал живот...

 

 

   И търся те още аз

         след хиляди пътища,

         сред хиляди томове

         изгубен шеметен брод...

 

      Очаквам те още -

 

и не съм спирала

 

      да чакам живия въглен

 

на огъня нов...

 

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??