26 jun 2006, 0:01

Няма те 

  Poesía
907 0 17
Няма те!По старите ти следи
забързана към мен върви
самотата-приятелката
стара и позната.
Тя нехае за мен и моето страдание
погубва всяко мъничко желание...
Няма те!
Отиде си,а любовта остана тук
във едно сърце...
Сълзите мъката извайват
по моето лице...
Няма те!
...
И ето - пореден удар нанесе ми съдбата...
Отново себе си изгубих във мъглата.
Мой единствен спътник в непрогледната тъма
е болката...

Няма те!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??