Вдишах.
Издишах.
Мигах.
Премигах.
И колкото и да дишах...
И колкото и да премигах...
Фактът, че те няма тежеше като камък в сърцето ми,
задушаваше стаята и преобръщаше гравитацията.
Заспивах, събуждах се... плаках... а тебе пак те нямаше... и още те няма.
Няма да ми се усмихнеш повече.
Няма да чуя гласът ти.
И е просто тъжно.
Нищо повече.
Нищо по-малко.
Толкова.
(Посветено на най-невероятния човек в живота ми. Липсваш ми.)
© Ивелина Господинова Todos los derechos reservados
Този стих,написах за баба си,която почина внезапно през месец Март.
А,аз обичам баба си безумно много!
Това,че вие г-н Стилиян Станчев не сте достатъчно пиян за да го разберете...как да ви кажа-МЕН не ме вълнува особено много.
А,и не търся мнение от пияници,а хора с душа(какъвто ВИЕ явно не сте).
Благодаря за мнението ВИ все пак(но без хора като вас,светът би бил едно много по-хубаво място)