23 oct 2007, 16:05

Нямам право 

  Poesía
1031 2 1

Нямам право да те обичам аз
и за теб да мечтая всеки час!
Но обичам те много и ще продължавам,
макар и с таз любов да страдам!
И няма да престана да мечтая,
защото мечтите ми са Рая!
Въпреки че любовта и мечтите тая,
аз няма да ги прекратя!

                    
Нямам право аз за теб да питам
и чувството ревност да изпитам!
Но за тебе искам аз да зная,
а не неясно да гадая!
"Как си и щастлив ли си ти?"
И още куп неща дори!
А ревността си в мен скривам
и пред никой себе си не разкривам!


Знам, че нямам право на тези неща,
но аз съм човек с душа
и на сърцето си не мога да забраня
и на неговите емоции да се възпротивя,
да изпитва всичко това,
макар да чувства понякога вина!
Нямам право, знам, че това е така,
но и няма как да го спра!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Знам, че нямам право на тези неща,
    но аз съм човек с душа
    и на сърцето си не мога да забраня
    и на неговите емоции да се възпротивя,
    да изпитва всичко това,
    макар да чувства понякога вина!
    Нямам право, знам, че това е така,
    но и няма как да го спра!" - МНОГО СИЛНО СИ ГО НАПИСАЛА!!!

    Аплодисменти за дълбокия стих!
Propuestas
: ??:??