11 jul 2010, 20:05

Нямам сили 

  Poesía » De amor
862 0 1

Преди, когато имах цел в живота,

с надежда свойта майка да спася,

за мъж не бях посягала към огъня,

а как можах за мъж да изгоря.

 

Не ще повторя тази груба грешка.

Наивницата в мене днес умря.

Не искам друга личност вместо мене.

Такава съм, каквато ме видя.

 

“Компромисът” - това е тежка дума,

душата ми премного натежа,

сега е време да го правят други,

аз нямам сили вече за това!

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??