1 abr 2017, 21:01

Нямане 

  Poesía » Versos blancos
844 2 3

Щом се обърнах,
там беше тихо –
ехо от минал живот.
Още вали. 
Пак няма никой.
Нямане. Както преди.
 

© Някоя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??