Apr 1, 2017, 9:01 PM

Нямане 

  Poetry » White poetry
837 2 3

Щом се обърнах,
там беше тихо –
ехо от минал живот.
Още вали. 
Пак няма никой.
Нямане. Както преди.
 

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??