20 ago 2015, 10:53

О, хора, хора 

  Poesía » Civil
329 1 0

О, хора, хора!

О, хора, хора, мили хора,
защо сме като зверове?!
Светът ни грохва от умора
и тъй се влачи с векове.

От мерзости и чувства долни,
човешките стада са болни!
Със гузна съвест и душа,
 ще ходиме винаги пеша! 

Все търсим свойто превъзходство,
мечтаем истински за власт,
дори изпадаме във бяс
да търсим някакво господство!

Така, че в този глупав свят,
нещата няма да  вървят!

  2013.04.03 София

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??