20 sept 2015, 11:22

О, спрете! 

  Poesía » Civil
341 1 2

О, спрете!

О, спрете да предавате света!
Какво е туй предателство, не зная?!
Това, което чувам и чета,
предаваме на варварите Рая!


Не веждате ли, че това е трик,
че всичко е премислено дълбоко?
О, планът е наистина велик,
измислен от Ламята едноока.

 

Каква е тая глупава шетня
и нашата по-глупава хуманност?!
Това е заговор за смяна на света,
за мен това е предизвикан хаос!

 

Това е третата в света Война,
която във началото ни връща.
Не е засегната една страна,
те влизат с взлом, във нашта къща!

Защо се правим ние на добри,
със глуповатия се хуманизъм
и за разбойници трошим пари!
От тук нататък следва Криза!
18.09.2015г. Драгойново

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много си точен. Всеки ,който е чел Библията с тълкуване и разбиране
    прекрасно знае какво следва и какво ни очаква нас,християните.
    Бог да ни е на помощ!
  • Споделям напълно, а също така мисля, че не остава много до деня, в който наистина ще ни подпалят чергата !
Propuestas
: ??:??