3 dic 2008, 19:05

О т к р о в е н и е 

  Poesía » De amor
691 0 1

 

Тъй както роза, от есен сломена,

губи чар в рани от слани,

така с една сълза в мене

сърцето  ти - сърце ми рани.

И не ми е мил ни цвят, ни птица,

ни жал тая към дребната тревица,

щом във всеки образ и звезда

съзирам сянка от твоята следа.

Изгубена се лутам в заблуда,

пленена от зрителна измама,

летя по-волно и от пеперуда

и търся и зова, но теб те няма.

Не си ти - птица, ни стрък - лале,

а капка в моето сърце!

("Откровение" - Наталия Георгиева)

 

 

© Наталия Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.

  • "Не си ти - птица, ни стрък - лале,

    а капка в моето сърце!" Прекрасно стихотворение! Докосна ме... Браво

Propuestas
: ??:??