8 may 2017, 11:02

Обади се 

  Poesía
1008 10 26

Ако поискаш да поплачеш някой ден,

не му мисли и обади се ти на мен!

И бързо ще забравим спомена нелеп,

защото ще поплачем двамата със теб.

 

Ако поискаш да избягаш някой ден,

не му мисли и обади се ти на мен!

Не питай и дали ще мога да те спра.

Но ще избягам с теб във вечността.

 

Ако си безкрайно тъжен някой ден,

не му мисли и обади се ти на мен!

Ръката ти за мъничко ще подържа,

до теб в тъгата ти ще помълча.

 

Но замълчи ли телефонът някой ден

и аз не вдигна го, ела! Ела при мен!

Макар и да изглежда всичко, че е в ред,

нуждая се съдбовно може би от теб….

 

Веси_Еси (Еси)

© Еси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??