Ако поискаш да поплачеш някой ден,
не му мисли и обади се ти на мен!
И бързо ще забравим спомена нелеп,
защото ще поплачем двамата със теб.
Ако поискаш да избягаш някой ден,
не му мисли и обади се ти на мен!
Не питай и дали ще мога да те спра.
Но ще избягам с теб във вечността.
Ако си безкрайно тъжен някой ден,
не му мисли и обади се ти на мен!
Ръката ти за мъничко ще подържа,
до теб в тъгата ти ще помълча.
Но замълчи ли телефонът някой ден
и аз не вдигна го, ела! Ела при мен!
Макар и да изглежда всичко, че е в ред,
нуждая се съдбовно може би от теб….
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.