30 ago 2007, 22:58

Обещание 

  Poesía
586 0 2


" На Съпругата ми "

 

Хоризонт от пътища разсечен...

започва от прага на Дома...

безкраен... от блянове пресечен...

днес води към моята Съдба...

 

В утро мъгливо, тихо... и неясно...

вратата отворих... докоснах деня...

В душата вече е чисто и ясно...

плаща наметнах... отмина Съня...

 

Слънцето грее последно над мен...

прашна пътека води към края...

в мъглата... всеки лъч е студен...

Чезнещ в лилави дъги е безкрая...

 

Утрото е пламък... Обещание...

изсечено на гола... твърда скала...

попила завинаги моето желание...

да бъдеш моя вечна... СЪДБА

 

 

 

 

 

 

 

 

© Пламен Йовчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??