4 nov 2007, 15:15

Обещание 

  Poesía » De amor
1062 0 4
 

Обещание, което никога не спази.

Думи,които никога не изрече.

Неща, които никога не направи.

Рана, която ти отвори.

Мечта, която ти разби.

Надежди неоправдани.

Това ли искаш да си ти за мен?

Но аз обещанието си спазих,

думите казах.

И всичко направих така, че да се върнеш...

Ако искаш да си спомен, бъди.

И в нощните тъми с други върви.

Ти никога с усмивка истинска не ме дари.

Ти никога не пожела дори...

Но аз не те виня.

Така сама избра.

И дори сега, след всичко онова,

в сърцето ми има място за твоята душа.

Когато искаш се върни.

И колкото искаш остани.

Защото ти за мене беше и сестра,

и винаги ще е така...

© Оля Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много точно казано! Поздравявам те!
  • Хареса ми!
    Поздрав!
  • Да,права си.За приятелка е писано!Много отдавна,но пък аз си го харесвам и за това го публикувах!
  • Доколкото аз разбрах от стихотворението, става въпрос за приятелка, нали така?Познато!Поздрав за хубавото стихотворение!
Propuestas
: ??:??