30 nov 2012, 14:00

Обещание 

  Poesía » De amor
536 0 1

Преди година-две ти ми обеща
нещо, което да си припомня и днес,
за деня, в който любовта ми завеща,
за начало на този любовен процес.

Знам, че обещанията се лесно изтриват,
но едва ли така и спомените заличаваш,
които изграждат миналото, но укриват
чувствата, с които любовта ограничаваш.

Един ден, когато този свят напусна,
независимо, че може да е още рано,
ще си спомниш за любовта безвкусна,
когато ме видиш, но на снимка само.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??