30.11.2012 г., 14:00 ч.

Обещание 

  Поезия » Любовна
539 0 1

Преди година-две ти ми обеща
нещо, което да си припомня и днес,
за деня, в който любовта ми завеща,
за начало на този любовен процес.

Знам, че обещанията се лесно изтриват,
но едва ли така и спомените заличаваш,
които изграждат миналото, но укриват
чувствата, с които любовта ограничаваш.

Един ден, когато този свят напусна,
независимо, че може да е още рано,
ще си спомниш за любовта безвкусна,
когато ме видиш, но на снимка само.

© Никица Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??