Обещание
Някой ден ще изляза навън.
Ще захвърля страха до вратата.
Ще се засмея, както зная, че мога,
ще изляза на среща - само почакай!
Някой ден ще успея да вдигна очи
нависоко, почти до мечтите
и навярно там ще си ти, само ти -
само теб биха познали сълзите.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados
И добре написано.