18.10.2009 г., 22:27 ч.

Обещание 

  Поезия » Друга
696 0 19

 

Обещание

 

Някой ден  ще изляза навън.

Ще захвърля страха до вратата.

Ще се засмея, както  зная, че мога,

ще изляза на среща - само почакай!

 

Някой ден ще успея да вдигна очи

нависоко, почти до мечтите

и навярно там ще си ти, само ти -

само теб биха познали сълзите.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??