Ще бъда сам до краят и времето
без значение колко близки може да бъдем
каквато и да бъдеш и в каквото и да са превърнеш
за колкото и дълго времето да вземеш
Обещай, че ще ме повикаш
без значение колко време ще бъда само с теб
мога да ти кажа само, че вярвам
да бъда там
Колкото и близо да си далеч
ще вярвам
ако поемеш дълъг път
ако откраднеш времето за нас
в кръвта ми е и в природа тъмна контрастна в светло
е силата на моя страна
да бъда с теб
© Stew Carrey Todos los derechos reservados