28.02.2024 г., 22:40 ч.

Обещанието 

  Поезия
106 2 0

Ще бъда сам до краят и времето

без значение колко близки може да бъдем

каквато и да бъдеш и в каквото и да са превърнеш

за колкото и дълго времето да вземеш

 

Обещай,  че ще ме повикаш

без значение колко време ще бъда само с теб

мога да ти кажа само, че вярвам

да бъда там

 

Колкото и близо да си далеч

ще вярвам

ако поемеш дълъг път

ако откраднеш времето за нас

 

в кръвта ми е и в природа тъмна контрастна в светло

е силата на моя страна

да бъда с теб

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??