20 ago 2016, 19:13

Обещано щастие 

  Poesía » De amor
260 1 2

                             Обещано щастие

 

Нежен шепот ме докосва

изгарям бавно от любов

времето не дреме, не се прахосва

за любовта ми си винаги готов.

 

Готова съм вятър да ме брули

да ме завръща отново на земята.

Ти песента в сърцето чули?

Търси чувствата в недрата.

 

Изгарят с устрем в душата

емоции, любов, вяра и  обичта

постой с мене в тишината

не виждаш ли денят е нашата мечта

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??