Obra no adecuada para menores de 18 años
След като ми сложи, вето
върху фризера с вина,
преди седмица - момето,
кекс - през ден ми обеща!
Тя закле се - без омлети
да не лягам вечерта.
Да ми вдига… самолета
даже рано сутринта!
Обеща ми, да се гмуркам
и далдисвам с часове!
Спорадично да я джуркам,
и в джакузи, и в море!
Каза ми, че даже с група
много хубави жени
ще си правим, тупа-лупа,
със отворени очи!
Обеща ми, но не случих
на чудесните неща.
И отново - като куче
взех да вия през нощта!
Юри Йовев
ноември 2024 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados