17 нояб. 2024 г., 18:59  

Обещава, но не дава 

  Поэзия » Юмористическая
72 1 2

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

След като ми сложи, вето

върху фризера с вина,

преди седмица - момето,

кекс - през ден ми обеща!

 

Тя закле се - без омлети

да не лягам вечерта.

Да ми вдига… самолета 

даже рано сутринта!

 

Обеща ми, да се гмуркам

и далдисвам с часове!

Спорадично да я джуркам,

и в джакузи, и в море!

 

Каза ми, че даже с група

много хубави жени

ще си правим, тупа-лупа,

със отворени очи!

 

Обеща ми, но не случих

на чудесните неща.

И отново - като куче

взех да вия през нощта!

 

 

Юри Йовев 

ноември 2024 г.

© Yuri Yovev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Валя, съжалявам, че сложих червена точка на стихотворението, като гледам в него няма нищо неприлично! 😀
  • Така сме ние жените, непостоянни някак
Предложения
: ??:??