17 ene 2007, 12:31

Обич 

  Poesía
632 0 12

Обич с блясъка в очите,
докоснали звездите.
Със водопад от светлина,
с лъчите на зора красива.
С нозете си забързани,
дори, когато се препъват,
стават и пак към тебе тичат.
Със устни ненаситни.
До болка и до кръв раздрани,
когато ги притискам
от обич за да не извикам.
С ръце докосвам синевата,
извайвам обич от дъгата,
пред теб се свличам прималяла
и от любов почти съм онемяла...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??