27 jul 2013, 15:36

Обич 

  Poesía » De amor
438 0 0

Обич

 

Усещане - за случване, за вричане

и за нежност. За обичане.

Залезът опарва докосващо

и целува вечерта. За споделяне.

 

Влюбен залез и влюбена вечер

оставят те без дъх от обичане.

Пулсират от любов,

а сълза щастлива капва и замира.

 

Време искащо ласка

и сгушени мигове,

сливане с мокра тишина.

Онемяло потъване.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??