Обич
Усещане - за случване, за вричане
и за нежност. За обичане.
Залезът опарва докосващо
и целува вечерта. За споделяне.
Влюбен залез и влюбена вечер
оставят те без дъх от обичане.
Пулсират от любов,
а сълза щастлива капва и замира.
Време искащо ласка
и сгушени мигове,
сливане с мокра тишина.
Онемяло потъване.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов All rights reserved.