14 nov 2009, 22:08

Обич 

  Poesía » Otra
1039 0 8

Така обичам да те гледам.

Особено си мила днес.

Не мога да ти се нагледам.

Аз много те обичам, Джес.

 

Да знаеш, много ми се иска,

не, сигурен съм, че и ти

разбираш колко си ми близка,

кажи, обичаш ме, нали?

 

Навън  любовно мяука котка.

Ти – седнала до този шкаф,

погледна ме с игрива нотка,

дойде до мен и каза...

                                     джаф.

 

© Тоти Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??