Така обичам да те гледам.
Особено си мила днес.
Не мога да ти се нагледам.
Аз много те обичам, Джес.
Да знаеш, много ми се иска,
не, сигурен съм, че и ти
разбираш колко си ми близка,
кажи, обичаш ме, нали?
Навън любовно мяука котка.
Ти – седнала до този шкаф,
погледна ме с игрива нотка,
дойде до мен и каза...
джаф.
© Тоти Всички права запазени