15 mar 2014, 18:39

Обич 

  Poesía » De amor
670 0 0

Обич

 

Обич, птица лекокрила

Е в сърце, гнезди,

И дълго, жадно, ненаситно

От душата пи.

 

Тази птица вечно млада

Литва, пак кръжи,

С нежна светлина огрява

Твоите очи.

 

Обич, птицо златокрила,

Вричам ти се аз

Чувам полета на песен,

Любя твоя глас.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??