Обич
Кажи Обичам те! на МАМА,
че не след дълго може да я няма.
Тя те е създала,тя те е родила,
тя е единственна,майчица мила.
Над теб е бдяла нощ и ден,
в празник,всеки ден обикновен.
За теб се грижи дори и сега,
не забравяй твоята майчица никога!
Да имат мойте синове майка,
тя ги е родила и отглежда без да се вайка.
С нашия пример ние ще им покажем,
обичай майка си за да те обичат и те.
Тез ценности ние да им покажем.
Те гледат ни и попиват със своите сетива,
да им дадем пример важно е това. Всякога.
Да кажеш Обичам те МАМО.Гордей се от това,
че имаш майка.Най-скъпото на света.
Една жена дребна но най-добра.
В моето сърце е ТЯ.Най-важната жена на света!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados