23.02.2016 г., 21:06 ч.

Обич 

  Поезия » Философска
267 0 3

                                                      Обич

 

Кажи Обичам те! на МАМА,

че не след дълго може да я няма.

Тя те е създала,тя те е родила,

тя е единственна,майчица мила.

 

Над теб е бдяла нощ и ден,

в празник,всеки ден обикновен.

За теб се грижи дори и сега,

не забравяй твоята майчица никога!

 

Да имат мойте синове майка,

тя ги е родила и отглежда без да се вайка.

С нашия пример ние ще им покажем,

обичай майка си за да те обичат и те.

Тез ценности ние да им покажем.

 

Те гледат ни и попиват със своите сетива,

да им дадем пример важно е това. Всякога.

 

Да кажеш Обичам те МАМО.Гордей се от това,

че имаш майка.Най-скъпото на света.

Една жена дребна но най-добра.

В моето сърце е ТЯ.Най-важната жена на света!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??