2 ene 2022, 22:35

Обич 

  Poesía » De amor
249 0 2

Премръзналите длани на момиче

сгряват се в момчешките ръце.

Те тихо шепнат си ,,Обичам те!".

Отеква песента на влюбено сърце.

 

Под танците на стъпките им леки,

съпроводени от весел смях,

се разкриват хиляди пътеки,

поръсени с роса и звезден прах.

 

През тънките им пръсти като лава,

гореща и червена, обичта тече.

Те сливат се в едно-бленувана забрава,

която в дълбините си спокойни ги влече.

© Лили Миднайт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??