2 янв. 2022 г., 22:35

Обич 

  Поэзия » Любовная
257 0 2

Премръзналите длани на момиче

сгряват се в момчешките ръце.

Те тихо шепнат си ,,Обичам те!".

Отеква песента на влюбено сърце.

 

Под танците на стъпките им леки,

съпроводени от весел смях,

се разкриват хиляди пътеки,

поръсени с роса и звезден прах.

 

През тънките им пръсти като лава,

гореща и червена, обичта тече.

Те сливат се в едно-бленувана забрава,

която в дълбините си спокойни ги влече.

© Лили Миднайт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??