2 nov 2007, 14:03

Обич и хармония 

  Poesía » Filosófica
676 0 9
 



В смиреното огнище на младостта
догаряше плахо пламъче едва,
китки от жарава нежно сбираше
душата на една жена.

Навън спокойно движеше се
притихналият дим, озарен от
светлините на града, напомняйки,
че в света все пак ще надделее обичта.

© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??