В смиреното огнище на младостта
догаряше плахо пламъче едва,
китки от жарава нежно сбираше
душата на една жена.
Навън спокойно движеше се
притихналият дим, озарен от
светлините на града, напомняйки,
че в света все пак ще надделее обичта.
© Любослава All rights reserved.