2.11.2007 г., 14:03 ч.

Обич и хармония 

  Поезия » Философска
677 0 9
 



В смиреното огнище на младостта
догаряше плахо пламъче едва,
китки от жарава нежно сбираше
душата на една жена.

Навън спокойно движеше се
притихналият дим, озарен от
светлините на града, напомняйки,
че в света все пак ще надделее обичта.

© Любослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??