8 ene 2008, 9:47

Обич ли е? 

  Poesía » De amor
622 0 12
Обич ли е това,
когато сърцето ти пее,
а през деня винаги
слънцето усмихнато грее?
Обич ли е това,
което затопля и зима,
а копнежът в душата
е като пролет любима?
Обич ли е това,
да виждаш живи звезди,
а луната да те гледа
и влюбено да шепти?
Обич ли е това,
две души да се слеят
и със сияйно чувство
в небето да се реят?

© Васил Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??